Ansök | PT 2018 - Effektiv Personlig Träning

Ansök

PT-2018 är Sveriges största, bästa och effektivaste projekt för dig som vill komma i toppform! Detta projekt har hjälpt fler människor att komma i form än vad någon annan hittills kunnat mäta sig med. Projektledningen har valt ut landets främsta personliga tränare för att deltagarna i PT-2018 ska få bästa tänkbara hjälp och maximala resultat. Projektets personliga tränare är licensierade, innehar minst 10 års yrkeserfarenhet och har haft stora framgångar genom sina beprövade metoder. Hundratals tidigare kunder har fått resultat i en klass för sig som imponerat på en hel nation. Under rubriken Referenser ser du ett urval av tidigare deltagare och deras framgångar.

Endast 100 st utvalda personer får möjlighet att delta i PT-2018. För att ansöka om en plats ska du skicka in en ansökan till info@pt2018.se eller använder formuläret här nedan.

I din ansökan skriver du kortfattat: varför du ansöker till projektet, vilka förutsättningar/behov du har och en motivering till varför just du bör bli en av de utvalda. Skriv gärna om du är nybörjare, erfaren och om du tidigare har tränat med en personlig tränare.

Efter att vi mottagit din ansökan kommer vi att granska den och inom kort lämna besked om just du blivit antagen.

PROJEKTETS 110 PLATSER ÄR NU TILLSATTA
Ansökning till PT-2019 öppnar 25 December


Som antagen deltagare i PT-2018 får du köpa ett komplett paket som endast är tillägnat PT-2018. PT-2018 utgår ifrån fyra olika paket: Online, Original, Premium och Exklusiv. Som deltagare väljer du det alternativ som passar dig, dina förutsättningar och behov bäst. All coachning är individuell och utformas utifrån varje enskild individs behov och förutsättningar så att alla deltagare kan nå sina personliga målsättningar:

Som antagen deltagare i PT-2018 får du köpa ett komplett paket som endast är tillägnat projektet.

PT-2018 utgår ifrån fyra olika paket: Online, Original, Premium och Exklusiv. Alla paket skräddarsys och utformas utifrån varje enskild individs behov och förutsättningar så att alla deltagare kan nå sina personliga målsättningar:

Vårt baspaket, ORIGINAL innebär att du som deltagare får komma och träffa din personliga tränare på vårt PT-center i Stockholm och där få: praktisk genomgång av ditt träningsschema, fett- och omkretsmätning, coachning och kostrådgivning. Dessa träffar sker vid tre tillfällen under projektets gång och utöver det kommer du att ha tät kontakt med din personliga tränare för avstämning, uppföljning, rådgivning, coachning och support via e-post.

För dig som önskar PT-timmar med din personliga tränare, så finns paketet PREMIUM.

Det tredje alternativet är för dig som vill ha ut det mesta av det bästa; EXKLUSIV.

Det finns även ett fjärde paket för dem som bor utomlands eller som inte har möjlighet att ta sig till Stockholm, då vi erbjuder ONLINE. Väljer du ONLINE så innebär det att all kommunikation sker via e-post. Du får dina kost- och träningsscheman, upplägg, coachning, kontinuerlig feedback och personlig support via e-post.

Har du frågor om projektet eller paketen och dess innehåll är du varmt välkommen att kontakta oss på info@pt2018.se så besvarar vi dina frågor.

Det går även bra att använda formuläret nedan.